Director web BiA - Promoveaza-te gratuit - Constructii - Materiale constructie - Covor PVC, Linoleum Tarkett - import, distributie si instalare
Director web BiA - Promoveaza-te gratuit

Covor PVC, Linoleum Tarkett - import, distributie si instalare

Covor PVC, Linoleum Tarkett -  import, distributie si instalare Bucuresti Romania
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Adresa Web
Telefon: 0744181818

www.covor-pvc.ro

 

Calitate, Excelenta, Seriozitate, Profesionalism

Ne desfasuram activitatea cu dedicare, suntem preocupati sa ne informam constant si sa fim la curent cu noutatile in domeniu, pentru a putea oferi clientilor nostri servicii de care sa fim mandri.
 
Suntem interesati de domeniul acoperitorilor de pereti si pardoseli, ne implicam pentru a ne imbunatati constant performantele, pentru a imbogati gama de produse cu colectii cat mai spectaculoase ca design, in stiluri cat mai variate, de calitate indiscutabila. Tintim spre a fii cei mai buni!
 
Ne-am pastrat mereu simtul realitatii, iar solutiile pe care le oferim sunt viabile si din punct de vedere financiar! Ne-am indreptat atentia atat catre segmentul rezidential cat si comercial, stim sa ascultam cerintele clientilor nostri, intr-o atmosfera relaxata si placuta, pentru a oferi apoi, solutiile potrivite de amenajare pentru orice proiect. Suntem prompti si ne respectam angajamentele facute!
 
Clientii nostri raman fideli, si le multumim.

Harta locatie
Data adaugării: 13.1.2020  Vizualizări: 50
RSS Feeds
Prima pagina Constructii Materiale constructie Covor PVC, Linoleum Tarkett - import, distributie si instalare