Director web BiA - Promoveaza-te gratuit - Politica, legislatie - Avocat Elena Andrei servicii juridice si consultanta firme Bucuresti
Director web BiA - Promoveaza-te gratuit

Avocat Elena Andrei servicii juridice si consultanta firme Bucuresti

Avocat Elena Andrei servicii juridice si consultanta firme Bucuresti bucuresti romania
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Adresa Web

Procesele juridice legate de dreptul comercial pot gasi o solutie favorabila la cabinet de avocat Elena Andrei din Bucuresti. Speta juridica pe care o aveti poate avea succes pentru ca avocat Elena Andrei are experienta buna in drept. Intra acum pe site si citeste mai mult!

Cabinet de avocat in Bucuresti specializat in dreptul muncii ofera consultatii, asistenta si reprezentare juridica in litigii de munca dintre angajator si angajat. Avocat Elena Andrei este specializat in mediere litigii de munca si te poate reprezenta pentru negocierea, stabilirea si acordarea drepturilor salariale din contractul individual de munca. Daca ai primit sanctiuni disciplinare poti obtine prin contestatie anumite daune morale.

Cabinet de avocat Elena Andrei din Bucuresti ofera consultanta comerciala si fiscala pentru societati comerciale. Daca ai nevoie de un avocat cu experienta in drept comercial pentru consultanta achizitii publice, apeleaza la noi. Avocat Elena Andrei va poate ajuta cu redactare de contracte pentru societati comerciale.


Harta locatie
Data adaugării: 31.5.2018  Vizualizări: 45
RSS Feeds
Prima pagina Politica, legislatie Avocat Elena Andrei servicii juridice si consultanta firme Bucuresti