Director web BiA - Promoveaza-te gratuit - Turism si transport - Agentii de turism - Destinatii in Delta Dunarii
Director web BiA - Promoveaza-te gratuit

Destinatii in Delta Dunarii

Bucuresti Romania
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Adresa Web

Destinatii turistice in Delta Dunarii. Descoperiti cele mai frumoase locuri din Delta pentru sejururi, team building, pescuit, tabere sau programe pentru seniori.

Inspiratie pentru un an de calatorii in Delta. Cele mai uimitoare locatii de vizitat si ce puteti face in fiecare loc. Traim intr-o tara frumoasă, care ofera multe peisaje uimitoare, paradisuri exotice, pasari de o frumusete incredibila. Ridicand un toast exporatorului din noi, va oferim excursii exotice pe care le puteti lua in considerare pentru urmatoarea calatorie.

 

Top destinatii Delta Dunarii

Sulina Delta Dunarii – accesul se poate face numai pe cale navigabila, Tulcea Delta Dunarii – unul dintre cele trei orase din lume construite pe 7 coline, Sulina Delta Dunarii – zona cu cea mai mare atractie turistica din Delta Dunarii, Sfantul Gheorghe Delta Dunarii – locul unde egretele si caii inca se plimba liberi, Chilia Delta Dunarii – un sat pescaresc preponderent lipovean, Periprava Delta Dunarii – cel mai izolat loc din Delta Dunarii, Murighiol Delta Dunarii – un loc incarcat de istorie unde reflexiilor apei sunt liliachi, Dunavatul de jos Delta Dunarii – un vechi sat pescaresc legat direct de sosea, Jurilovca Delta Dunarii – centru de colectare si prelucrare a pestelui, Gura Portitei Delta Dunarii – un taram de basm cu plaja si umbrele rustice, un loc unde puteti inota printre licurici marini, Mila 23 Delta Dunarii – unul dintre cele mai cunoscute sate de pe bratul Sulina.


Harta locatie
Data adaugării: 13.2.2018  Vizualizări: 13
RSS Feeds
Prima pagina Turism si transport Agentii de turism Destinatii in Delta Dunarii