Director web BiA - Promoveaza-te gratuit - Stiinta si tehnologie - Inventica - Biorezonanta, electroterapie, terapie laser
Director web BiA - Promoveaza-te gratuit

Biorezonanta, electroterapie, terapie laser

Biorezonanta, electroterapie, terapie laser bucuresti romania
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Adresa Web

Biorezonanta este o metoda moderna a medicinei complemetare - medicina energo-informationala.

Aparatul medical Electrovital genereaza un potential electric ce ajuta la subtierea sangelui prin impamantare. Bolile cardiovasculare sunt in relatie cu gradul de vascozitate al sangelui. Prin conectare la pamant cu un generator de potential are loc un transfer de electroni liberi din pamant catre corpul pacientului. Daca corpul fizic se afla intr-un camp cu potential electrostatic ridicat, atunci va creste tensiunea optima a membranei celulare.

Aparatul medical Vitalizer este o bratara laser ce are rolul de a excita hemoglobina din sange si mitocondriile din celulele organismului. Prin aceasta se reduce inflamatia si creste imunitatea corpului. Aceleasi caracteristici are si aparatul medical Biolight, care este un laser nazal ce este util pentru tensiune crescuta, sinuzite, rinite, tromboze cerebrale sau polipi nazali.

Printre cele mai moderne metode de tratament se numara si electroacupunctura, adica stimulare cu impulsuri electrice si lumina laser. Aceasta ajuta la energizarea si tonifierea intregului organism. Este foarte folositor in cazuri de dureri de spate, dureri de muschi si articulatii, artrita sau reumatism. Aparatul medical LightPower este simplu de utilizat pentru alinarea durerilor prin metode asemanatoare acupuncturii.


Harta locatie
Data adaugării: 7.2.2017  Vizualizări: 88
RSS Feeds
Prima pagina Stiinta si tehnologie Inventica Biorezonanta, electroterapie, terapie laser