Director web BiA - Promoveaza-te gratuit - Sport si recreatie - Fotbal - Sport for all Covasna
Director web BiA - Promoveaza-te gratuit

Sport for all Covasna

Sport for all Covasna Str. Florilor 2A
525200 Covasna Romania
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Adresa Web
Persoana de contact: Debreczi Zsolt
Telefon: 0746571822

In 2013 - anul infiintarii noastre, sase tineri, ca membrii fondatori am indraznit sa visam ceva maret pentru orasul nostru. Orasul Covasna fiind mai putin dezvoltat in domeniul sportului am propus ca in limita propriilor puteri, respectiv a pregatirii noastre sa schimbam mentalitatea locuitorilor orasului indrumandu-i spre sport.

De aici am pornit ideea de a infiinta o asociatie bazata pe Sport Pentru Toti - de unde vine si numele pe o limba universala "Sport For All".

Printre misiunile clubului noastru as aminti cresterea a noi generatii de sportivi in fotbal, inot, schi alpin, tenis de camp, atletism, ciclism, drumetie. Obiectivul asociatiei este pregatirea copiilor intr-un cadru organizat si chiar daca nu vor ajunge toti sportivi de performanta suntem convinsi ca prin practicarea unei ramuri de sport copiii vor fi mai sanatosi, frumosi si mai ales educati. Un alt scop de-al nostru este de a sprijini orice alta activitate bazata pe sport cu ideea de a dezvolta mentalitatea oamenilor spre miscare, adica spre sănătate.


Harta locatie
Data adaugării: 16.3.2017  Vizualizări: 21
RSS Feeds
Prima pagina Sport si recreatie Fotbal Sport for all Covasna