Director web BiA - Promoveaza-te gratuit - Sanatate, medicina - Farmacii - Produse apicole: ceara de albine, veninul, cosmetice apicole
Director web BiA - Promoveaza-te gratuit

Produse apicole: ceara de albine, veninul, cosmetice apicole

Produse apicole: ceara de albine, veninul, cosmetice apicole bucuresti romania
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Adresa Web

Apicultura are un dublu beneficiu: ofera omului produse ale stupului, dar ajuta si la polenizarea florilor, crescand astfel productia agricola.

Produsele stupului de albine sunt atat niste alimente delicioase, dar si niste medicamente renumite. Toata lumea cunoaste beneficiile mierii de albine si a polenului apicol, dar acum vom prezenta alte produse la fel de utile.

Albinele poseda niste glande ce secret ceara din care construiesc fagurii. Aceasta ceara de albine est recoltata de apiculturi si folosita in industria cosmetica pentru creme si unguente, dar este folosita si la fabricarea lumanarilor. Femeile mai utilizeaza ceara apicola pentru epilare.

O alta substanta secretata de albine cu rol in industria farmaceutica este apitoxina, sau asa cum o stie toata lumea, venin de albine care este folositapentru tratarea reumatismului, spondiloze, discopatii etc. Tratamentele medicale se efectueaza fie prin intepaturi de albina, fie prin injectii cu venin apicol.

 To mai des produsele apicole sunt folosite pentru a crea diverse produse cosmetice apicole cum ar fi creme hidratante, balsam, geluri si creme antirid, lotiune de corp sau sampon. Mierea, polenul si alte produse ale stupului de albine sunt bogate in nutrienti si substante ce se absorb prin piele.


Harta locatie
Data adaugării: 29.12.2016  Vizualizări: 71
RSS Feeds
Prima pagina Sanatate, medicina Farmacii Produse apicole: ceara de albine, veninul, cosmetice apicole