Director web BiA - Promoveaza-te gratuit - Politica, legislatie - Juridic - Avocat in Bucuresti
Director web BiA - Promoveaza-te gratuit

Avocat in Bucuresti

bucuresti romania
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Adresa Web

Potrivit sistemului de drept, avocatul este aparatorul unei persoane ce se prezinta in fata instantei; el este independent de structurile statului, in timp ce magistratii (procurori sau judecatori) sunt reprezentantii statului roman.

Conform Constitutiei, exista mai multe ramuri ale dreptului: drept penal, drept civil, drept comercial, drept constitutional etc. In functie de domeniu juridic, trebuie sa apelati la un avocat cu o pregatire specifica.

Daca veti cauta un avocat specializat in drept penal el va poate ajuta cu consultanta, consiliere sau asistenta si reprezentare in procese pentru a va apara drepturile si libertatile fundamentale in caz de urmarire penala, executare pedeapsa, vatamare corporala, trafic de substante intezise etc.

Chiar daca sunteti invinuit sau inculpat intr-un proces de drept civil, este bine sa fiti asistati si reprezentati de catre un avocat drept civil. Dreptul civil e o categorie a dreptului ce gestioneaza relatiile nepatrimoniale si social-patrimoniale dintre persoane fizice sau juridice.

In fine, ideea de drept comercial se refera la faptul ca acesta reglementeaza juridic aspectele privind comertul cu marfa. Activitatea comerciala in sens juridic este o activitate de productie si circulatie a bunurilor. Dreptul comercial se aplica persoanelor ce au calitatea de comerciati.

Justitia si dreptul au aparut inca din antichitate in primele societati umane. Astfel, dreptul roman a fost sistemul de legi al Republicii Romane si apoi al Imperiului Roman. Ele costituie baza sistemului juridic modern din toate tarile lumii.


Harta locatie
Data adaugării: 30.12.2016  Vizualizări: 64
RSS Feeds