Director web BiA - Promoveaza-te gratuit - Politica, legislatie - Administratie - Adrian Fatu Politician - Partidul National Liberal
Director web BiA - Promoveaza-te gratuit

Adrian Fatu Politician - Partidul National Liberal

Adrian Fatu Politician - Partidul National Liberal Bucuresti Romania
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Adresa Web
Pe scurt, născut pe 14 august 1984, de profesie jurist. Departe de mine gândul de a vă plictisi cu date şi cifre despre mine. Merg pe ideea că pe măsură ce veţi descoperi conţinutul acestei pagini, veţi afla mai multe şi despre subsemnatul.

Pentru început, începutul…

Ştiam de mult că nu vreau parcusul normal în viaţă. Aveam nevoie de ceva care să mă provoace zi de zi şi politica părea a fi soluţia ideală. Apoi a venit campania la prezidenţiale din 2009, pe care am trăit-o la intensitate maximă. Devoram tot ce însemna presă, nu ratam niciun talk show, iar dezbaterile le urmăream cu sufletul la gură.

În aprilie 2010, aveam aproape 26 de ani şi umblam pe străzile Bucureştiului căutând o adresă. Cu o seară înainte mă hotărâsem să intru în politică. Am parcat maşina în curtea sediului PD-L sector 3. Înarmat cu buletinul şi vraful de diplome care mă legitimau ca şi jurist ( în politică trebuie să fii foarte bine pregătit într-un domeniu şi e bine ca toată lumea să o ştie ) am păşit înăuntru.


Harta locatie
Data adaugării: 22.12.2014  Vizualizări: 36
RSS Feeds
Prima pagina Politica, legislatie Administratie Adrian Fatu Politician - Partidul National Liberal