Director web BiA - Promoveaza-te gratuit - Comert si magazine - Articole pentru copii - Ursuleții de pluș au cărțile lor, păpușile au parte de aventuri fascinante…
Director web BiA - Promoveaza-te gratuit

Ursuleții de pluș au cărțile lor, păpușile au parte de aventuri fascinante…

Iași România
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Adresa Web
De la noi, https://toy-books.com/, puteti cumpara un alt tip de jucarie – jucaria care are cartea sa: fiecare jucarie de plus sau papusa contine o carte speciala in care sunt povestite aventurile acestei jucarii. De asemenea cartea poate fi personalizata cu numele, adresa sau poza copilului. 
  Iar cartile din setul psihoterapeutic contin de asemenea cate o jucărie de plus si vor ajuta copilul sa-si modifice comportamentul si sa-si depaseasca problemele de varsta aparute.

Aceste jucării personalizate cu cărți aduc copilului încredere în puterile sale, măresc respectul de sine și contribuie la dezvoltarea benefică a psihicului său. O Jucăria de pluș însoțită de o carte personalizată este un aport de energie pozitivă de care are copilul Dvs. atâta nevoie.


Harta locatie
Data adaugării: 20.9.2017  Vizualizări: 30
RSS Feeds
Prima pagina Comert si magazine Articole pentru copii Ursuleții de pluș au cărțile lor, păpușile au parte de aventuri fascinante…