Director web BiA - Promoveaza-te gratuit - Constructii - Tamplarie termopan - ferestre termopane gealan termopan geam termopan ferestre termopan termopane gea
Director web BiA - Promoveaza-te gratuit

ferestre termopane gealan termopan geam termopan ferestre termopan termopane gea

ferestre termopane gealan	termopan geam termopan	ferestre termopan termopane gea Drumul taberei 82
061403 Bucuresti
6
Bucuresti Romania
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Adresa Web
Persoana de contact: Florin
Telefon: 0733737873
Fax: -
Hotline: -

Compania noastra este din Bucuresti si are ca obiect de activitate productia si comercializarea de termopane Rehau  si termopane ieftine cu geamuri termopan.

Avem o experienta de zece ani pe piata de termopane Rehau din Bucuresti si Ilfov. Oferind un pret competitiv pe piata de termopane Rehau din Bucuresti sI Ilfov am reusit sa dovedim ca putem inregistra o crestere anuala a cifrei de afaceri. Caracterul puternic competitiv al acestui domeniu a determinat investitii permanente in tehnologii noi si resurse umane.

Relatia cu furnizorii de materiale pentru termopane Rehau se materializeaza printr-o colaborare stransa si printr-o comunicare continua pentru identificarea de noi solutii privind abordarea pietei de profil. Printr-o activitate continua si sustinuta am reusit sa realizam produse competitive la un pret atractiv in Bucuresti, capabile sa concureze pe piata europeana.


Harta locatie
Data adaugării: 5.3.2018  Vizualizări: 8
RSS Feeds
Prima pagina Constructii Tamplarie termopan ferestre termopane gealan termopan geam termopan ferestre termopan termopane gea