Director web BiA - Promoveaza-te gratuit - Constructii - Tamplarie termopan - termopane gealan termopan ferestre geam termopan ferestre termopan termopane fer
Director web BiA - Promoveaza-te gratuit

termopane gealan termopan ferestre geam termopan ferestre termopan termopane fer

termopane gealan termopan ferestre geam termopan ferestre termopan termopane fer Drumul taberei 82
061403 Bucuresti
6
Bucuresti Romania
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Adresa Web
Persoana de contact: Florin
Telefon: 0742221303
Fax: -
Hotline: -

Compania noastra este din Bucuresti si are ca obiect de activitate productia si comercializarea de termopane Rehau  si termopane ieftine cu geamuri termopan.

Avem o experienta de zece ani pe piata de termopane Salamander din Bucuresti si Ilfov. Oferind un pret competitiv pe piata de termopane Salamander din Bucuresti sI Ilfov am reusit sa dovedim ca putem inregistra o crestere anuala a cifrei de afaceri. Caracterul puternic competitiv al acestui domeniu a determinat investitii permanente in tehnologii noi si resurse umane.

Relatia cu furnizorii de materiale pentru termopane Salamander se materializeaza printr-o colaborare stransa si printr-o comunicare continua pentru identificarea de noi solutii privind abordarea pietei de profil. Printr-o activitate continua si sustinuta am reusit sa realizam produse competitive la un pret atractiv in Bucuresti, capabile sa concureze pe piata europeana.


Harta locatie
Data adaugării: 5.3.2018  Vizualizări: 5
RSS Feeds
Prima pagina Constructii Tamplarie termopan termopane gealan termopan ferestre geam termopan ferestre termopan termopane fer